Ligier

Ligier JS50 en JS50 L: sportieve brommobiel

De Ligier JS50 en JS50 L van Ligier Group is een comfortabele, eigentijdse en sportieve brommobiel. Ideaal voor jongeren boven de zestien én voor iedereen die graag een auto wil. Maar die (nog) geen autorijbewijs heeft. Wellicht denk jij nu: een brommobiel is toch meer iets voor senioren? Niets is minder waar.

Hippe en luxe brommobielen

Ligier Group heeft twee modellen brommobielen: de Ligier JS50 en JS50 L en de Microcar M.Go. Het zijn kleine auto’s die maximaal 45 kilometer per uur mogen rijden. Een autorijbewijs is niet nodig, wel een bromfietsrijbewijs. De brommobielen zijn tegenwoordig een stuk hipper en luxer dan vroeger. Nieuwe modellen beschikken bijvoorbeeld over bluetooth en media.

Ligier in het rood

Ligier JS50 en JS50 L private lease

Private lease nu je nieuwe brommobiel voor twee jaar en stap dan over naar een auto. Met leasen van Ligier Group profiteer je van vele voordelen:

  • Onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand
  • Bij het maandbedrag zijn kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden inbegrepen
  • Het maandbedrag is ook inclusief all-risk Verzekering (UNIEK!)
  • Uw leverende dealer blijft uw contactpersoon
  • Geen verrassingen, alleen nog maar tanken!
  • Uw huidige brommobiel/auto kunt u inruilen.

DCI motor

De nieuwste stille DCI motor in de Ligier zorgt voor meer rust en comfort tijdens het rijden. Deze motor maakt als enige gebruik van een inspuitcomputer en heeft energielabel A. De ingenieurs van Ligier hebben jarenlange ervaring opgedaan in de Formule 1. Daardoor zijn de brommobielen zo goed ontwikkeld.

16 inch wielen

De nieuwe Ligier JS50 en JS50 L is op alle vlakken verbeterd en opnieuw vormgegeven. De chroomaccenten en de nieuw gevormde brede bumpers en zijschermen geven de JS50 een verfijnde en robuuste uitstraling. De 15 en vooral de 16 inch wielen zorgen voor een rustig en stabiel weggedrag en een uitstekend rijcomfort.

Ligier Elegance

Vraag nu een testrit aan

De Ligier JS50 en JS50 L voelt aan als een echte auto. Vraag een testrit aan en ontdek zelf hoe modern een brommobiel is!